Saturday, June 4, 2011

Va propun IRB Nations Cup 2011 - un eveniment sportiv de gala

Incepand cu data de 10 iunie va incepe in Bucuresti, pe stadionul Arcul de Triumf, cel mai important turneu international de pregatire de pana la Campionatul Mondial de Rugby din Noua Zeelanda. Participa la turneu, pe langa ai nostri, nationalele Georgiei si Namibiei, calificate si ele la CM, nationala Portugaliei (plasata conform International Rugby Board cu numai trei pozitii in urma Romaniei), dar si doua echipe reprezentand unele dintre cele mai importante natiuni ale rugby-ului - Argentina Jaguars si South African Kings.
Ma astept la un spectacol de clasa atat in teren cat si in tribune, cu lume buna, inteligenta si pasionata de sport.
Avand in vedere ca in perioada desfasurarii turneului (10-19 iunie) nu vor exista multe alte competitii care sa il paraziteze, recomand cu cea mai mare caldura companiilor care targeteaza barbati sa nu se abtina de la a se promova in acest context. Cu atat mai mult cu cat meciurile vor fi difuzate de GSP (mutat intre timp de la RCS/RDS la Dolce si UPC) si vor beneficia de reportaje ample pe Antena 1 si - atentie! - chiar pe Eurosport.
Va fi asadar expunere bunicica, preturile de media (va spun in cunostinta de cauza) sunt mai mult decat rezonabile; clientii fideli ai meciurilor de "fotbal" din Liga 1 ar putea incerca si rugby-ul ca alternativa si am incredere ca nu vor regreta, mai ales ca acum suntem in vacanta de fotbal la tv.


Fanii sunt invitati pe pagina de Facebook a Federatiei Romane de Rogby pentru a participa la concurs si, daca au noroc, pot obtine premii interesante; invitatiile la toate cele 9 partide ale turneului sunt la loc de cinste. :)

No comments:

Post a Comment