Thursday, December 1, 2011

Care sunt cele mai distribuite povesti pe Facebook in 2011

Suntem deja in decembrie.
Cunoscutii, prietenii dar si partenerii mei de business se gandesc tot mai intens la Sarbatori, Mos Craciun si vacanta.
O multime de gale retrospective sunt anuntate pentru zilele urmatoare, deci nu ma pot abtine sa ma gandesc si eu retrospectiv la 2011.

Nu mai zic ca personal nu de curand ma pregatesc pentru a face fata schimbarilor care vor veni din 2012. Pentru ca nu ne vor ocolii, le simtim deja cu totii. Si nu ma refer numai la criza datoriilor suverane. E vorba despre schimbari mult mai profunde.

Dar sa revenim la subiectul acestui post. :)
Stiti care este articolul cel mai distribuit in acest an pe Facebook? Poate ca raspunsul nu este foarte greu de intuit, este in legatura directa cu cel mai mare dezastru natural din 2011. Vorbim despre un articol din publicatia New York Times care ofera cititorilor posibilitatea sa compare imagini dinainte si dupa cutremurul si tsunamiul Din Japonia. Este o abordare simpla, foarte de efect si bine realizata. Pacat insa ca omenirea a fost supusa unei asemenea nenorociri si redactorii americani au avut subiect...

In cazul in care va intereseaza care este top 40 al articolelor share-uite pe Facebook in 2011, puteti intra aici. Sunt si o multime de subiecte mai usurele. Eu unul zic ca merita sa aruncati un ochi. Cine stie, poate va inspira. ;)

No comments:

Post a Comment