Tuesday, October 15, 2013

Cum se va numi Santiago Bernabeu?

Intrebarea din titlu poate parea absurda, dar este foarte bine fundamentata. Iata de ce:

Conducerea clubului de fotbal Real Madrid este foarte hotarata sa inceapa cat mai repede lucrarile de reconstructie a stadionului pe care echipa isi joaca meciurile de acasa. Chiar Florentino Perez, big boss-ul Realului, a anuntat ca pana la sfarsitul acestei luni va fi anuntat castigatorului proiectului, iar daca lucrurile vor merge bine, de la vara se incepe efectiv etapa de (re)constructie.

Este vorba despre un proiect de mare anvergura, care va schimba radical fata legendarului stadion, proiect evaluat la aproximativ 400 de milioane de euro. Iar aceasta suma, chiar si pentru un club care a dat 100 de milioane pe un fotbalist despre care nu se stie inca daca este 100% valid, reprezinta o valoare de luat in calcul. Iar una sursele finantarii lucrarii va fi chiar vanzarea catre un sponsor potent a numelui arenei.

Recunosc, sunt foarte curios sa aflu rezultatul acestor negocieri; intotdeauna am fost fascinat de aceste dealuri, putin cuantificabile in servicii si bazate in proportie covarsitoare pe forta asocierii intre branduri. Oare cine si cat va plati?

No comments:

Post a Comment