Wednesday, June 8, 2011

Andy Murray, conectat cu fanii in timpul Wimbledon-ului

Unul dintre semifinalistii recent incheiatului turneu de la Roland Garros, scotianul Andy Murray, va lansa un spot viral prin care isi incurajeaza fanii sa intre in contact cu el in timpul turneului de la Wimbledon. Spotul prezinta imagini din timpul unei zile obisnuite din viata lui Murray, incepand de dimineata, trecand apoi pe la sala de antrenament si in final, dupa dusul de rigoare oprindu-ne in dormitor pt binemeritatul somn. Cu mentiunea ca in permanenta interactioneaza cu fanii, cei care i-au dat in prealabil Like pe Facebook.


Like-urile pe care aceasta campanie isi doreste sa le genereze pot fi oferite pe pagina de Facebook a sponsorului sau, producatoul de rachete de tenis Head. Iar cei care vor intra in joc vor avea acces la content exclusiv, diferite premii si mesaje personalizate de la Andy Murray, trimise prin intermediul Twitter in timpul turneelor de la Queens si Wimbledon.
Iar miza cea mare este sa fie alesi de scotian printre favoritii sai, urmand ca portretele lor sa fie prezente pe husele rachetelor de tenis pe care scotianul le va folosi in timpul Wimbledon-ului.
Interesanta idee, nu? Mie unul mi se pare foarte tare.

No comments:

Post a Comment