Saturday, October 22, 2011

Heineken + Rugby = Love (& Money)

Maine se disputa finala celei mai importante competitii la nivel de sporturi de echipa a acestei toamne, Campionatul Mondial de Rugby. A fost o editie frumoasa, la cel mai inalt nivel, in care Romania a fost de asemenea reprezentata. N-am facut mare lucru, n-am avut ncio victorie - insa am fost acolo, alaturi de cele mai bune echipe ale lumii intr-un sport de o frumusete extrema. 

Ei bine, sentimente dintre cele mai bune fata de rugby au cu siguranta sefii producatorului de bere Heineken, care tocmai au anuntat extinderea parteneriatului cu International Rugby Board pana in 2015, anul viitoarei Cupe Mondiale ce se va desfasura in Anglia. Relatia dintre Heineken si forul mondial de rubgy a inceput in 1985, deci vorbim deja de un contract de 20 de ani si de o investitie de aproximativ 100 de milioane de euro.
Acest deal implica, pe langa sponsorizarea Cupei Mondiale din 2015, sustinerea celei mai importante competitii europene la nivel de echipe de club, Heineken Cup. 

Obisnuiti fiind cu asocierea extrem de notorie cu fotbalul prin sponsorizarea UEFA Champions League a lui Heineken, este bine sa punctam si implicarea companiei in alte sporturi. 
Exista - slava Domnului! - si altceva in afara fotbalului, iar rugby-ul este un sport de clasa.

No comments:

Post a Comment