Saturday, February 26, 2011

Eseu si transformare!

M-a bucurat foarte mult anuntul presedintelui Federatiei Romane de Rugby, Alin Petrache, privind atragerea a inca doi sponsori: Murfatlar si Salonta. Ma bucura orice investitie, privata sau nu, in alte sporturi decat fotbalul. Iar FRR ne ofera surprize placute; lucrurile se misca bine acolo, e clar.
Chiar daca din punct de vedere sportiv ne zbatem cu echipe despre care putem spune ca au invatat rugby de la noi (apropo, felicitari pentru victoria de azi cu Rusia, 33-3!), managementul federatiei a incaput pe maini bune.
De la preluarea presedintiei de catre Dl Petrache, rugby-ul romanesc respira altfel. Am reusit sa ne calificam pentru a saptea oara consecutiv la Turneul Final al Campionatului Mondial, desi cu putine luni in urma sansele noastre pareau compromise total.
Conducerea actuala a rugby-ului romanesc performeaza insa in mod deosebit din punct de vedere business: a reinnoit contractul cu sponsorul principal, CEC Bank (largind granitele parteneriatului de anul trecut), saptamana aceasta au fost semnate doua noi parteneriate si sunt curios care vor fi urmatorii sustinatori ai acestui sport (au fost anuntati chiar pentru saptamana viitoare doi sau trei noi sponsori). De asemenea, a mutat meciurile de rugby pe GSPTV, canal care acorda importanta cuvenita activitatii rugbystice.
I-am cunoscut personal, la sfarsitul anului trecut, atat pe presedintele Petrache, cat si pe cativa dintre oamenii importanti din staff. Mi-au inspirat incredere: vor sa faca bine rugby-ului romanesc si se pricep la asta. Iar rezultatele imi confirma sentimentul pozitiv.

No comments:

Post a Comment