Wednesday, July 13, 2011

Ofensiva Sudului - hai la mare!

In weekendul care tocmai a trecut a fost lansat un proiect de promovare a zonei de Sud a litoralului romanesc, numita Caravana "Ofensiva Sudului". Este vorba despre o serie de evenimente si locatii special gandite sa ii ajute pe turistii romani sa se simta cat mai bine pe litoralul autohton.
Proiectul a fost organizat de Primaria Municipiului Mangalia si Asociatia de promovare turistica Sudul Litoralului si a strans alaturi cativa sponsori care cred in el.

Este vorba pe de o parte de grupul de hoteluri CoHotels (Delta si California). Eforturile patronului lor se simt: investitiile in promovare il fac sa aiba gradul de ocupare al hotelului aproape de 100% (in conditiile in care restul litoralului inca sufera la capitolul asta); de asemenea, inca din anii trecuti a pus bazele unui sistem de petrecere a timpului liber pentru intreaga familie, cu activitati dedicate copiilor - ateliere de creatie, piese de teatru, face painting, parcuri de distractii dedicate.

Pe de alta aparte, un nume important de pe piata romaneasca a ales sa-si asocieze imaginea cu Ofensiva Sudului si sa sustina evenimentele de sub "umbrela" sa - este vorba despre compania Rio Bucovina, unul dintre producatorii importanti de ape minerale si sucuri de la noi. Compania a folosit acest prilej pentru a-si lansa noul sau produs, Golden Horse, o bautura energizanta care chiar e foarte ok pentru consumatorii de gen. Practic intreaga comunicare a Rio Bucovina este centrata pe doi piloni: Apa Bucovina si energizantul Golden Horse.
Veti gasi insemnele lor in cadrul Paradelor si Petrecerilor saptamanale, la Teatrul de Vara din Jupiter (care a fost renovat chiar saptamanile trecute si ii gazduieste printre altii pe Tudor Gheorghe si Horia Brenciu), precum si la concursul de fotbal pe plaja organizat pe plaja Jupiter, al carui nume este sugestiv: Energizatii vs Hidratatii. Turneul a inceput deja, este disponibil tuturor turistilor din zona, care au ocazia sa-si organizeze echipe in hotelurile unde sunt cazati si a fost lansat oficial duminica printr-un meci demonstrativ cu fotbalisti profesionisti.

Sperand ca si serviciile din zona vor incepe sa se alinieze incet-incet unor standarde normale, nu-mi ramane altceva de facut decat sa va urez vacanta placuta!

Eu unul voi merge in vara asta in Jupiter, va garantez. :)

No comments:

Post a Comment