Sunday, July 10, 2011

Google + se va deschide in curand companiilor

Abia a fost lansat noul serviciu Google +, ca toata lumea a si inceput sa se intrebe cand va fi disponibil companiilor. Raspunsul: peste cel mult doua saptamani.
Interesul de a avea pe Google o pagina asemanatoare cu pagina de companie pe care si-o pot face pe Facebook este enorm. Nu putine companii au implementat imediat pagini Google +, desi acesta este destinat deocamdata doar persoanelor fizice.
Unul dintre cele mai interesante cazuri este cel al producatorului auto Ford. Rapiditatea cu care s-a miscat i-a luat prin surprindere pana si pe oficialii Google, care au decis insa sa nu stearga contul (ceea ce, daca ar fi fost respectat regulamentul, s-ar fi intamplat); mai mult, pagina Ford va fi parte din testele ce vor fi facute pana la lansarea oficiala a serviciului. Alte branduri care s-au incris deja si vor fi pastrate in teste sunt Dell, MTV, Mashable, precum si unele cu activitate relavanta in social media (Youtube si Facebook in primul rand).
In acest timp, sunt sterse mii de conturi ale companiilor fara istoric in media sociala dar care se ascund in spatele unor conturi ale unor persoane fizice. Ca doar egalitatea nu este chiar pentru toti cateii.

Cei interesati au la dispozitie un formular de pre-rezevare a unui pagini Google +. Il puteti gasi si aici.

No comments:

Post a Comment