Tuesday, August 2, 2011

Liniste trista

Campionatul national de fotbal a inceput deja de doua weekenduri. Pasiunile s-au reaprins, zgomotul tribunelor a revenit (atata cat mai e, intrucat motive dintre cele mai obiective si complexe fac ca incet-incet numarul spectatorilor, cu exceptia catorva frumoase exceptii, sa scada constant), iar ecranele televiziunilor de sport au redevenit arenele de desfasurare ale patronilor de Liga 1.

Unul dintre stadioanele cele mai importante pentru istoria fotbalistica a ultimilor 40 de ani, Ghencea, arata cu putin timp inaintea disputarii primului meci "acasa" al Stelei din acest sezon, la Constanta, in felul urmator:


Pentru o aleatoare comparatie (am cautat un filmulet care sa poata fi ascultat de minori si fara acordul parintilor), cu cativa ani inainte fanii stelisti rasunau cam in felul urmator:


Se pare ca sperantele spectatorilor obisnuiti cu stadionul Ghencea ca echipa sa revina acasa nu au sanse sa se implineasca, cel putin in viitorul apropiat. Asta pentru ca din pacate vorbim aici si despre alte interese, de natura imobiliara.

Pe de alta parte, si rapidistii trec in perioada prin aceeasi gama de emotii ca si rivalii din campionat, dar sunt sigur ca in cazul lor lucrurile sunt mai simple si pana la urma se vor rezolva, iar echipa va reveni in potcoava de sub podul Grant. Totul depinde de Dl Copos si chiar nu cred ca acesta isi va putea asuma "crima" dezradacinarii echipei.

No comments:

Post a Comment