Monday, September 26, 2011

Daca vreti cu adevarat o schimbare

Parerea mea este ca, pentru a realiza cu adevarat o schimbare a societatii, trebuie ca fiecare dintre noi sa lucram adanc in constiinte, sa ne auto-analizam pentru a intelege unde putem si vrem sa schimbam ceva. Dar, evident, este un demers extrem dificil.




Pana sa ne hotaram a porni pe acest drum al evolutiei interioare, putem intra in "jocul" propus de compania Pepsi, care a realizat o aplicatie de Facebook exact pe aceasta idee: daca ai face o schimbare in viata urbana, care ar fi aceasta? Este o invitatie la actiune, un concurs de idei care ii ofera castigatorului frumoasa suma de 20.000 de dolari pentru a-si pune in practica viziunea.

Propunerea celor de la Pepsi mi se pare foarte interesanta si demna de urmat - in definitiv, nu strica deloc sa ne punem putin mintea la contributie in incercarea de a crea ceva mai bun si mai frumos. Pentru noi si copiii nostri.

Chiar, oare ce as schimba in viata mea urbana? O sa ma gandesc si, daca imi vine o idee ok, ma bag si eu in concurs. Dar asta nu inseamna sa nu incerc intre timp si ceea ce povesteam la inceputul articolului. Va provoc sa faceti si voi la fel. :)

No comments:

Post a Comment