Thursday, September 22, 2011

Jose Mourinho se barbiereste! Cu Braun

Braun, brandul P&G de aparate de ras electrice, a semnat recent un parteneriat cu Jose Mourinho pentru promovarea gamei sale premium. In conditiile in care valoarea ca antrenor a lui Mourinho nu este contestata de (aproape) nimeni, dar valoarea sa umana poate fi pusa la indoiala din cauza multelor derapaje de la normalitate si bun simt, am fost foarte curios sa vad care sunt atributele portughezului apreciate managerii Braun.

Ei bine, este vorba despre "carisma, stil, pasiune si performanta"; trebuie sa recunosc ca au dreptate , le are pe toate. Ce-i al lui, e-al lui...

Campania va incepe in octombrie, dar pana atunci ne putem delecta cu making of-ul spotului filmat in luna martie la Madrid.




Nu stiu ce vor face altii, dar de-acum incolo eu voi fi mai atent la look-ul sau. Chiar el recunoaste ca nu este un tip care sa se barbiereasca zilnic. Sa vedem daca acest contract il va obliga sa-si schimbe obiceiul sau ii va permite sa fie in continuare el insusi (si) din punctul asta de vedere...

1 comment:

  1. (Comentariile de mai jos pot fi ofensive pentru unii, asa ca ii rog sa NU citeasca :P)
    Hahahaaaa... mi-a placut ca are standarde inalte. Ce nu pricepe el e ca nu are CLASA lui Hopkins (si nici macar pe cea a lui Sean Connery). E doar un baiat cu bani (un fel de Columbeanu, daca va cititi cu atentie istoria familiei lui). De unde si "stilul" personal arogant, de copil obisnuit sa fie in centrul atentiei. E adevarat, un baiat cu bani care stie sa poarte hainele scumpe.
    Acum, ca sa dau si o opinie de profesionist, cred ca getul cu "degetul in ochi" din trailer este gresit: cu un alt barbat nu folosesti acest gest decat daca o cauti cu lumanarea. Sau poate ca e o campanie pentru adolescenti, iar acolo Mourinho ar putea face gesturi de profesor sau comandant.
    Altminteri, e un gest curajos al lui P&G: alegerea unui personaj atat de polarizant nu este exact ceea ce am fi asteptat de la ei. Business-wise, mult succes!

    ReplyDelete