Wednesday, September 14, 2011

Heineken si UEFA Champions League

Producatorul de bere a semnat pentru noua campanie a companiei, "Fotbal Legendar", un contract de reprezentare cu unele dintre gloriile fotbalului mondial, nume grele precum olandezii Clarence Seedorf si Ruud van Nistelrooy, portarii Gianluigi Buffon si Rene Alder, sau fostul capitan al nationalei Frantei, Patrick Vieira.
Acestia vor aparea intr-o serie de spoturi ce vor fi difuzate pe parcursul nou inceputului sezon de Champions League si puncteaza legatura brandului cu cea mai tare competitie fotbalistica a momentului.
Primele doua spoturi au fost deja stabilite: "Opera" este numele clipului in care Seedorf ii trage un sut la poarta lui Buffon in decorul unei opere, iar al doilea este numit "Pantheon" si ii prezinta pe Vieira si Van Nistelrooy, fosti rivali in Premier League, intr-un duel aerian ce se desfasoara intr-o arena de gladiatori.

Un alt pilon al campaniei unctul central al campaniei il va reprezenta jocul de predictii StarPlayer, scos pe piata in aprilie, joc despre care v-am povestit aici.

Una peste alta, startul unui nou sezon al Champions League este intotdeauna un eveniment, iar Heineken a tinut sa il puncteze, cu atat mai mult cu cat a semnat recent o prelungire cu inca trei ani a acordului de sponsorizare a competitiei, acord care include inclusiv dealuri speciale de expunere pe Facebook si Youtube.

No comments:

Post a Comment