Friday, May 13, 2011

Kung Fu Panda 2 pe Youtube - You Got To See It To Believe It!!

Campania de promovare a filmului de animatie Kung Fu Panda 2, derulata pe canalul Youtube al producatorului Dreamworks, mi-a atras atentia in mod deosebit.
Este din punctul meu de vedere una dintre cele mai interesante creatii video online pe care le-am vazut. Evident, vorbim de bani multi investiti (multe sute de mii de dolari) dar produsul finit merita cu prisosinta. Cu atat mai mult cu cat vorbim de un film care va zgudui cu siguranta box office-ul.

Dar despre ce este vorba de fapt?
Actorul Jack Black, care ii imprumuta vocea personajului principal, repeta cateva replici in noul filmulet postat de Dreamworks, intitulat "Jack Black YouTube Epicness!! You Got To See It To Believe It!!". La finalul filmuletului veti fi invitati sa dati click pe un buton intitulat "Click for Epicness".
Ei bine, acum incepe nebunia! Veti fi redirectionati catre o noua pagina in care Po, ursuletul panda, isi va exersa lovitura de karate pentru distrugerea a trei filmulete din meniul din dreapta, dupa care pagina va fi efectiv distrusa pentru a va lasa sa va delectati in sfarsit cu trailerul si apoi cu alte filmulete, interviuri si momente "din spatele scenei".
Nu ati inteles foarte bine despre ce e vorba?
OK...
Va invit sa dati click mai jos. Go for Epicness! :)


No comments:

Post a Comment