Tuesday, January 24, 2012

In cine mai credem in 2012?

Traim vremuri tulburi, in care increderea populatiei in capacitatea celor care au fraiele functionarii lumii (si in particular ale tarisoarei noastre) de a ne scoate la lumina este tot mai scazuta. Si increderea in bunele lor intentii la fel.
Ma rog, una peste alta, marea majoritate dintre noi nu mai avem incredere in cei care ne conduc pe acest pamant.

Ma bucur ca am gasit o prezentare realizata de compania internationala de PR Edelman care evidentiaza faptul ca lipsa de perspectiva resimtita in Romania este practic generalizata mai mult sau mai putin la nivelul intregii planete.
Ce vom afla parcurgand aceasta foarte interesanta si mai ales relevanta prezentare?


Vom avea revelatia faptului ca increderea in guverne, in mediul de afaceri si in sistemul financiar-bancar este in (s)cadere fata de anul trecut. Si ca, atunci cand e vorba de exprimarea unor puncte de vedere asupra unor subiecte arzatoare, oamenii politici sunt mai putin credibili decat oamenii de afaceri importanti. Si multe altele asemenea. Logice de fapt.

Exista, evident, solutii pentru ca aceste perceptii sa se schimbe, insa e nevoie de oameni care sa vrea si sa poata face asta. Eventual sa foloseasca in mod corect media si, mai ales, social media, singurele institutii care inregistreaza un nivel de incredere crescator.

No comments:

Post a Comment