Friday, January 20, 2012

Super Bowl Sunday, sarbatoare nationala in USA

Cu ceva mai mult de doua saptamani inainte de finala Campionatului American de Fotbal, cel mai important sportiv anual din Statele Unite, CBS a anuntat ca a vandut deja spoturi la finala de anul viitor!!!

Poate parea socant pentru noi romanii, care dam importanta planetara unui banal Steaua-Dinamo. Noroc cu finala UEFA Europa League, care ne pune - fie si episodic - pe lista tarilor importante in lumea sportului. Poate ca pentru noi este mai greu de inteles dimensiunea acestui eveniment tratat ca o veritabila sarbatoare nationala peste ocean. Am auzit insa si am citit o multime de lucruri despre el si ne place enorm sa aflam barfe despre costurile unui clip publicitar in timpul transmisiei TV si apoi sa organizam sesiuni online de vizionare a celor mai interesante spoturi.

Daca vreti sa aflati mai multe despre acest eveniment la a carui transmisie tv in 2012 valoarea medie a unui spot a fost de 3 milioane si jumatate de dolari, sau a cerui echipa de vanzari a inceput deja sa semneze contracte pentru anul viitor, sau care in 2016 se pregateste de jubileul a 50 de ani, intrati aici. Spor la citit!
Oricum, e clar ca media va fi foarte generoasa cu subiectul, pe masura ce data de 5 februarie se apropie.

No comments:

Post a Comment