Friday, January 13, 2012

"Sport, Generozitate, Speranţă" pentru Kassandra

Sambata, la ora 17:00, se va desfasura la Sala Polivalenta din Capitala un nou episod din serialul de suflet "Generatia de Aur pentru Kassandra".

O stiti sigur pe Kassandra Rotariu, fetita infiata de familia legendei steliste Iosif Rotariu. Un copil incercat de Dumnezeu dincolo de limite, bolnav si maltratat de o bruta careia altii ii spun bunica. Un copil al carui destin a fost insa schimbat de o familie luminata, care si-a dedicat toate resursele imposibilului, adica redarii unei vieti cat mai aproape de normal. Un copil care a suferit deja 29 de operatii si se pregateste de multe altele.


Revenind la evenimentul de sambata, cei care vor sa contribuie cu 10 lei (contravaloarea biletului de intrare) la viitoarea operatie a Kassandrei, dar in acelasi timp sa se si bucure de revederea unor fotbalisti de mare calitate sau de a-l asculta pe Stefan Stan sunt invitati sa vina la Sala Polivalenta. Cei care nu veti putea ajunge la Polivalenta puteti contribui dupa puteri, depunand bani in conturile prezentate in blogul lui Iosif Rotariu. Tot aici puteti afla mai multe detalii (daca mai aveti nevoie) despre Kassandra.
Oricum, sper sa fim cat mai multi acolo, intrucat prezenta unui numar cat mai mare de spectatori este importanta: suma de bani care se incearca a fi obtinuta nu este chiar modica, operatiile costa.

Si mai sper ca, fie si fara sa promoveze acest lucru, colegii de Generatie de Aur ai lui Rotariu sa se dovedeasca niste Oameni de Aur si sa ajute si financiar acest copil, pe langa punerea la bataie a imaginii proprii.

No comments:

Post a Comment